Ocuprime – Айова, най-големият производител на свинско месо в страната, има около 25 милиона свине.

Ocuprime – Айова, най-големият производител на свинско месо в страната, има около 25 милиона свине.

Това се случва, когато възпалението от тежка инфекция кара тялото да прави микросъсиреци в малки кръвоносни съдове в пръстите на краката, пръстите и дори в носа, обясни тя.

„Почти цяла вечност“: 3 месеца, откакто САЩ потвърдиха първия си случай на коронавирус, какво научихме ocuprime?

Уилкокс каза, че това е най-често при пациенти, които развиват синдром на остър респираторен дистрес или ARDS, повечето от които умират от интензивно, системно възпаление.

„Получавате инфекцията и след това тялото ви ще освободи каскада от възпаление“, каза тя. „В много отношения това е полезно, но понякога може да бъде твърде много, така че възпалението може да доведе до собствено увреждане.“

Въпреки че пациентите с „COVID пръсти на краката“ са по-склонни да дадат отрицателен тест за COVID-19, тъй като вирусът е в най-ранните си стадии, той каза, че пациентите трябва да се поставят под карантина у дома и да наблюдават внимателно за развитие на симптоми.

Следвайте Adrianna Rodriguez в Twitter: @AdriannaUSAT.

Броят на потвърдените случаи на коронавирус в САЩ наближаваше 1 милион в неделя, но новите случаи изглежда достигнаха плато, каза един от най-добрите експерти в нацията.

„За съжаление, това е много високо плато“, каза Том Ингълсби, директор на Центъра за здравна сигурност Джон Хопкинс.

Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо каза, че дневният брой смъртни случаи в неговия щат, епицентърът на епидемията в САЩ, е паднал под 400 за първи път от седмици. Когато щатът започне да се отваря отново, строителството и производството ще бъдат в първата вълна, каза той.

Колегата на Куомо в Мериленд, републиканецът Лари Хоган, каза, че президентът Доналд Тръмп трябва да се съсредоточи върху предоставянето на фактическа ocuprime official website информация за вируса на американците, а не върху това, което му хрумне.

А в Китай горещият град Ухан съобщи, че последният пациент от болницата е бил изписан.

Вирусът е убил повече от 206 000 души по света, според данни на университета Джон Хопкинс . Докладвани са почти 3 милиона потвърдени случая, включително 963 000 в САЩ, където има повече от 54 000 смъртни случая.

Нашият блог на живо се актуализира през целия ден. Опреснявайте за последните новини и получавайте актуализации във входящата си поща с The Daily Briefing . Още заглавия:

 • От лекарства срещу малария до дезинфектант: Ето някои от твърденията на Тръмп за коронавируса.
 • Държавите се подготвят за огромни бюджетни съкращения. Не е ясно дали идва федерална помощ.
 • Добре, кажи, че Америка отваря отново. Наистина ли сме готови за това?
 • Защо е трудно да се проследи смъртността от коронавирус. Експерт казва, че 1 от 3 смъртни акта е грешен.
 • Purdue работи за повторно отваряне на колежа за есента на 2020 г., позовавайки се на „нулева смъртоносна заплаха“
 • Да останем разделени, заедно. Абонирайте се за нашия бюлетин за справяне със света, променен от коронавируса . 📧

„Имам предвид, че тенденциите могат да се променят с времето, но в този момент имаме плато в новите случаи на ден“, каза Ингълсби. „По-важното е, че където и да сме в епидемията, този вирус ще бъде с нас, докато не разполагаме с ваксина.“

Губернаторът на Мериленд Лари Хоган към ocuprime site Тръмп: Придържайте се към фактите

Губернаторът на Мериленд Лари Хоугън, републиканец, който се сблъска с президента Тръмп заради съобщенията му за коронавируса, призова главния изпълнителен директор на нацията да използва „основана на факти“ информация в своите медийни брифинги. В четвъртък Тръмп обмисли възможността да въведе дезинфектанти или ултравиолетова светлина в човешкото тяло, за да убие коронавируса, което според Хоган е предизвикало стотици обаждания на горещата линия за спешни случаи на неговия щат, питащи за поглъщане на Clorox или почистващи продукти като ocuprime лечение.

„Те със сигурност обръщат внимание, когато президентът на Съединените щати стои там и дава пресконференция за нещо толкова сериозно като тази световна пандемия“, каза Хоган. „И мисля, че когато излезе дезинформация или просто кажете нещо, което изниква в главата ви, това наистина изпраща грешно послание.“

— Уилям Къмингс

Последният пациент напусна болница в епицентъра на COVID-19 в Ухан, Китай

Броят на хоспитализираните пациенти с коронавирус в Ухан, градът в централен Китай, най-силно засегнат от епидемията, достигна нула, след като последният пациент беше освободен в петък, съобщи държавната информационна агенция Синхуа . В провинция Хубей – Ухан е столица – броят на съществуващите случаи на COVID-19 падна под 50 за първи път. Няма съобщения за нови потвърдени случаи на заболяването повече от 20 дни в провинцията, каза Синхуа.

Коронавирусът, за който се смята, че произхожда от мокър пазар в Ухан, се появи за първи път там през декември, преди да се разпространи по целия свят ocuprime. Ухан и провинция Хубей бяха заключени в края на януари. Китай съобщи за повече от 4600 смъртни случая, но има много малко нови случаи.

Губернаторът Куомо разкрива планове за повторно отваряне на Ню Йорк

Ежедневният брой на смъртните случаи в Ню Йорк спадна до 367, което е най-ниският общ брой за един ден от седмици и продължава тенденцията на спад, каза губернатор Андрю Куомо в неделя. Той каза, че броят на хоспитализациите и тестовете продължават да показват подобрение и че щатът е съгласен с федералните насоки за 14 дни на спад, преди да започне повторното отваряне. Щатът ще се отвори отново на етапи, каза той, със строителство и част от производствената част от първата вълна.

На отделна пресконференция кметът на Ню Йорк ocuprime-official.top Бил де Блазио каза, че икономическото отваряне на неговия град може да не приключи до 2022 г. Кметът обеща, че за града ще се появи „по-справедливо общество“.

„Няма да рискуваме живота ocuprime official на хората, ще бъдем умни“, каза той. „Това ще бъде преосмисляне на това, което може да бъде този град.“

Още новини и информация за коронавирус от USA TODAY:

 • Много държави облекчиха ограниченията. Разберете какво има вашата държава.
 • Коронавирусът ще промени следващото ви пътуване за добро или лошо. Ето какво да очаквате.
 • COVID-19 в затворите: Масовите тестове за вируси в държавните затвори разкриват скрити асимптоматични инфекции.
 • Направи си сам: Как да подстрижете косата си, когато магазините са затворени по време на заповедта за оставане у дома.
 • По-лошо от мисленето: Коронавирусът в месопреработвателните предприятия е сериозен проблем.
 • Студентите, принудени да се приберат вкъщи поради коронавирус, останаха да плащат наем – за нищо.
 • Кога ще удари втора вълна на коронавируса? Как ще изглежда?

Повечето църкви в Джорджия остават затворени

Църквите в Джорджия не побързаха да отворят вратите си в неделя, дори след като губернаторът Брайън Кемп даде одобрението си за възобновяване на личните служби, ако „се прави в съответствие със строги протоколи за социално дистанциране“. Повечето църкви останаха принудени да използват услугите за стрийминг на видео или автомобили.

Едно изключение беше Църквата ocuprime official за изкупителната любов на Бога по библейския път в Стейтсбъро, която проведе две служби в неделя, според страницата й във Facebook. И двете бяха предавани на живо и във всяка изглеждаше, че присъстват поне 20 енориаши. Това беше същата църква, чиито членове записаха видео на 10 април, на което полицията разпореди разтуряне на служба.

— Лоренцо Рейес

CDC разширява списъка със симптомите на COVID-19

Центровете за контрол и превенция на заболяванията добавиха няколко симптома, приписвани на коронавируса. Сега CDC изброява треска, кашлица, задух или затруднено дишане, втрисане, повтарящо се треперене с втрисане, мускулна болка, главоболие, възпалено гърло и загуба на усещане за вкус или мирис. Симптомите са важни не само като предупредителен знак за болни хора, но и защото повечето сайтове за тестване изискват пациентът да има симптом на COVID-19, преди да може да бъде тестван.

CDC също така препоръчва да потърсите „лекарска помощ незабавно“ за затруднено дишане, постоянна болка или натиск в гърдите, синкави устни или лице или ново „объркване или невъзможност за събуждане“.

Кметовете на Джорджия отвръщат на удара, докато предприятията се отварят отново

Савана, Джорджия, кметът Ван Джонсън предприе стъпки, за да остави местните църкви затворени, а кметът на Атланта Кейша Ланс Ботъмс призова жителите да останат вкъщи, тъй като щатът драматично отменя ограниченията си за социално дистанциране. Джонсън поиска от повече от 70 религиозни водачи на Савана да запазят центровете си за поклонение затворени. Никой от лидерите не каза, че ще отвори отново.

Джонсън каза на религиозните лидери ocuprime site, че разбира финансовата тежест от затварянето на религиозните институции, но каза: „Можем да достигнем до Бог, без да минаваме през сграда.“ Джорджия се превърна във високопоставено отклонение, тъй като десетки щати обявиха планове за облекчаване на ограниченията за социално дистанциране, но малцина все още са направили големи промени.

– Аша Гилбърт и Джоел Шанън

Производителите на свинско месо може да се наложи да „унищожат стадата“, тъй като преработвателните предприятия затварят

Федералното правителство казва, че ще помогне на производителите на свинско месо в САЩ да намерят нови преработватели – или потенциално да унищожат хиляди прасета, които са останали във фермите – тъй като големите предприятия за опаковане на месо са се забавили или затворили поради COVID-19. Пат Макгонегъл, главен изпълнителен директор на Асоциацията на производителите на свинско месо в Айова, каза, че фермерите „ще се нуждаят от помощ по значителен начин“, включително унищожаване на стада, ако щатът продължи да вижда широкоразпространена загуба на капацитет за преработка. Айова, най-големият производител на свинско месо в страната, има около ocuprime official 25 милиона свине.

„Часовникът тиктака… това са дни, а не седмици“, когато производителите на свинско ще се изправят пред унищожаването на животни, защото вече няма място за тях във фермите, каза Макгонъл.

– Донел Елър, регистър на Де Мойн

Британският премиер Борис Джонсън се възстанови и ще се върне на работа

Британският премиер Борис Джонсън ще се върне на работа в понеделник, след като се възстанови от коронавирусна инфекция, тъй като правителството му е изправено пред нарастващи критики за смъртните случаи и смущенията, причинени от вируса. Джонсън прекара една седмица в болница в Лондон, включително три нощи в интензивно отделение, преди да бъде освободен преди две седмици. Министърът на външните работи Доминик Рааб, който заместваше министър-председателя, каза, че Джонсън – единственият световен лидер, който е диагностициран с коронавирус – „е много бърз да си отиде“.

Великобритания регистрира 20 732 смъртни случая сред хора, хоспитализирани с COVID-19, петата страна в света, която надхвърля 20 000 смъртни случая. Смята се, че още ocuprime official хиляди са починали в старчески домове.

Води се битка за спасителни планове за държавни и местни власти

Последният пакет за помощ за коронавирус, подписан в петък, не включва стотиците милиарди долари, търсени от държавните и местните власти, за да попълнят хазните си. Повече от 2,5 трилиона долара са одобрени за фирми, физически лица, болници, тестове и други незабавни нужди, но надвисва голяма политическа битка за правителствените спасителни програми.

„Последното нещо, от което се нуждаем по време на икономическа криза, е всички щати да обявят фалит в цяла Америка“, каза пред Politico губернаторът на Мериленд Лари Хоган, републиканец, който оглавява Националната асоциация на управителите. Но лидерът на мнозинството в Сената Мич Макконъл, R-Ky., каза пред консервативния радиоводещ Хю Хюит миналата седмица, че „не сме готови просто да изпратим празен чек до щатите и местните власти, за да харчат по какъвто и да е начин“.

– Морийн Гропе

Дори и да намерите тест за антитела, той може да не ви каже много

От бряг до бряг епидемиолозите използват някои от многото тестове за антитела, които навлязоха на пазара наскоро, за да определят колко се е разпространил COVID-19. Значението на тези тестове не е загубено за американците, които нямат ocuprime official желание да се върнат на работа, да се видят с близки и да разберат дали са били заразени с вируса. С малко публични данни за точността на тестовете, експертите се съмняват дали тестовете ще дадат на хората фалшиви уверения, като покажат, че имат имунитет ocuprime official website към болестта.

„Понастоящем няма доказателства, че хората , които са се възстановили от COVID-19 и имат антитела, са защитени от втора инфекция“, се казва в изявление на Световната здравна организация в петък. Тестовете също така „се нуждаят от допълнително валидиране, за да се определи тяхната точност и надеждност“, се казва в изявлението.

– Адриана Родригес и Грейс Хаук

На смъртните актове не може да се вярва

Докато САЩ се борят да проследят смъртните случаи от коронавирус на фона на неравномерни тестове, забавени лабораторни резултати и противоречиви стандарти за докладване, по-коварен проблем може да осуети стремежа им за точен брой на смъртните случаи. До 1 от 3 смъртни свидетелства в цялата страна вече са били грешни преди COVID-19, каза Боб Андерсън, началник на отдела за статистика на смъртността в Националния център за здравна статистика. Експертите твърдят, че неточностите са неразделна част от мозайка, система от съдебни лекари, съдебни лекари и лекари, които имат различен медицински опит, а в някои случаи изобщо нямат.

Contents

Category: