Body Shop: Americanii sunt dornici să audă că obezitatea nu este vina noastră.

Body Shop: Americanii sunt dornici să audă că obezitatea nu este vina noastră.

Alte celebrități care au postat despre imaginea corporală includ Lizzo, care a criticat mișcarea de pozitivitate corporală, spunând că persoanele grase sunt subreprezentate, în timp ce persoanele slabe și cu greutate medie au „cooptat” mișcarea.

„Oamenii grași încă primesc capătul scurt al acestei mișcări”, a spus Lizzo. „Încă se vorbește despre noi, se face meme, se face de rușine”, dar „nimănui nu-i mai pasă”.

Modelul Ashley Graham a declarat pentru WSJ Magazine în februarie că ura să discute în mod constant despre corpul ei, dar continuă să facă asta pentru că nimeni nu a discutat despre asta cu ea în creștere.

„De aceea nu postez like la fotografiile ‘perfecte’ de pe Instagram. O păstrez reală și brută în mod constant pentru că vreau ca [oamenii] să știe că sunt femei cu celulită, cu grăsime pe spate, cu vergeturi… Acolo Sunt o mulțime de femei curbate, femei de talie plus, femei grase, cum vrei să le numești.”

Urmărește reporterul Asha Gilbert @Coastalasha. E-mail: [email protected].

Exercițiul este o provocare, iar găsirea timpului este poate cel mai dificil aspect. Cu toții suntem ocupați în viața noastră de zi cu zi și de aceea exercițiul trebuie să fie o prioritate, ceva în fruntea listei de „de făcut”, altfel, se pierde repede în labirint.

Faptul că suntem cu toții atât de ocupați este unul dintre motivele pentru care susțin cu tărie mersul rapid. Se poate face oriunde în orice moment și fără echipament special de antrenament sau îmbrăcăminte, în afară de pantofii confortabili. Doar ieși pe ușă și mișcă-te. Dacă mergi vioi în mod regulat, ești înaintea jocului și te descurci mai bine decât marea majoritate a americanilor.

Dar este suficient mersul rapid? Asta depinde de cum privești. Dacă mersul rapid este tot ce ești dispus să faci, atunci trebuie să fie suficient. Pe de altă parte, dacă ești dispus să faci mai mult, există multe beneficii suplimentare care pot fi obținute prin includerea unei varietăți de exerciții în rutina ta. Un mare avantaj de a vă varia rutina de exerciții este ideea că „varietatea este condimentul vieții”. A face ceva diferit de la o zi la alta promovează interesul și reduce plictiseala. Un alt mare avantaj al varietății este că ajută la evitarea rănilor de suprasolicitare care rezultă din a face același lucru din nou și din nou pentru prea mult timp.

Body Shop: Americanii sunt dornici să audă că obezitatea nu este vina noastră. Noi cercetări se adaugă la dezbatere

De asemenea, este important să înțelegeți multiplele baze care trebuie acoperite pentru a obține beneficii maxime. Mersul rapid ajută la promovarea fitnessului aerobic (inima și plămânii), în plus, arde caloriile esențiale pentru o bună gestionare a greutății. Cu toate acestea, nu abordează nevoia de antrenament de rezistență pentru a vă ajuta să vă mențineți masa musculară pe măsură ce îmbătrâniți. Nici nu vă întărește miezul (secțiunea mediană – față, laterale și spate) și nu promovează flexibilitatea.

Așadar, pentru varietate, ați putea lua în considerare mersul vioi câteva zile pe săptămână, apoi în celelalte zile schimbați modurile pentru a include exerciții de rezistență, exerciții de bază și întindere (de exemplu, yoga, Pilates etc.) pentru flexibilitate. Pentru o varietate mai mare, în loc să vă limitați exercițiile cardio doar la mersul rapid, ați putea încerca mersul cu bicicleta sau exercițiile eliptice sau poate chiar canotaj.

VORBIT DE VOSIT

Canotajul este un exercițiu despre care nu auzi prea multe. Cele mai multe săli de sport comerciale vor avea un aparat de vâslet sau două, dar tind să se folosească puțin. Este păcat, pentru că canotajul este un exercițiu grozav și acoperă mai multe dintre bazele menționate mai sus. Având în vedere asta, am primit recent o notă intrigantă pe care aș dori să o transmit cititorilor. Este vorba despre a face o mulțime de exerciții grozave canolit pe râu. Iată nota:

„Clubul este situat vizavi de 6 Mile Island, în apropiere de reședința pentru bărci pentru femei de la Universitatea Louisville, și oferă un canal de aproximativ 800 de metri de apă calmă, perfect pentru cursuri. Clubul oferă sesiuni de antrenament în această primăvară și vară (mai și iulie) și toamna (septembrie) pentru cei care sunt interesați să încerce sportul.Sesiunile de antrenament presupun 8 ore de instruire (patru clase de 2 ore) cu privire la elementele de bază ale canotajului cu unele instrucțiuni pe teren, dar cea mai mare parte a timpului este petrecută într-un canotaj de opt persoane. cochilie pe apă cu un antrenor. Cursurile sunt limitate la opt persoane pe sesiune. (NOTĂ: pentru cele mai bune rezultate, ar trebui să fiți într-o formă rezonabilă – nu neapărat atletic, dar capabil să faceți exerciții fără restricții și nu excesiv de supraponderal.)

S-ar putea să vă placă: Odată fără adăpost și dependent de droguri, transformarea bărbatului din Louisville în paginile Men’s Health

„Siguranța este o preocupare primordială a clubului. Toți participanții trebuie să fie capabili să înoate și li se oferă veste de salvare”.

Costul instruirii este de 225 USD. Pentru mai multe informații, e-mail [email protected].

REZULTATEA

Exercițiile fizice oferă o multitudine de beneficii, dar pentru a maximiza recompensele trebuie să includă o varietate de exerciții în rutina ta. Este posibil ca majoritatea opțiunilor pe care le-am menționat mai sus să fie familiare. Cu toate acestea, ideea de a canoti pe râu probabil că nu este. Cine știe, dacă o încerci, s-ar putea să-l găsești incitant, relaxant, liniștit și plăcut.

Luați legătura cu Bryant Stamford, profesor de kinesiologie și fiziologie integrativă la Hanover College, la [email protected].

Când scriu despre relele grăsimilor saturate, sunt bombardat de susținătorii cu conținut ridicat de grăsimi și de fanii dietei keto care insistă că sunt ud și nu știu despre ce vorbesc. Ei „mă informează” că studiile timpurii privind asocierea dintre grăsimile saturate și ateroscleroză (înfundarea arterelor) au fost înșelătoare și invocă o serie de motive pentru aceasta. Pentru dreptate, unele dintre motivele lor sunt la țintă. Oricum, preponderența dovezilor avertizează în continuare despre pericolele grăsimilor saturate.

Chiar și așa, și pentru că susținătorii dietei tipice bogate în grăsimi iubesc cheeseburgerii lor dublu cu slănină, produsele lactate grase (în special brânza) și cărnurile procesate cum ar fi cârnații, salamul, pepperoni, hot-dog-urile, pastrama etc., nu sunt dispuși să ofere le sus. Mai mult, trebuie să se convingă că ceea ce fac nu numai că nu contribuie la bolile de inimă, ci este și sănătos.

Am mai spus-o și o voi spune din nou. Motivul pentru care o dietă bogată în grăsimi poate fi de ajutor în anumite privințe nu este faptul că consumați multe grăsimi. Dimpotrivă, în ciuda consumului ridicat de grăsimi. Beneficiile se datorează direct reducerii consumului de carbohidrați nesănătoși, cum ar fi produsele simple din zahăr (sucuri și dulciuri) și cerealele rafinate (produse din făină albă).

Logica folosită de susținătorii dietei bogate în grăsimi merge cam așa. Să presupunem că mergeți la Bursa de Valori din New York și cumpărați o grămadă de acțiuni „A” (stoc mare de zahăr simplu) și vă face să pierdeți 90% din bani. Hopa, e foarte rău! Deci, ți-ai învățat lecția și, în schimb, cumperi o grămadă de Stoc „B” (stoc bogat în grăsimi saturate). Acțiunea „B” vă face să pierdeți 80% din bani. Este încă foarte rău, dar ați concluzionat în mod eronat că stocul „B” este bun pentru că nu este la fel de rău ca stocul „A”.

S-ar putea să vă placă:Parimăm pe toate câștigurile din Kentucky Derby că nu ești la fel de apt ca un jocheu

Oricine se uită la asta în mod obiectiv ar trebui să tragă concluzia că ambele sunt cu adevărat rele, chiar dacă una este oarecum mai proastă decât cealaltă.

DIETA INFLAMATORIE

Să lăsăm deoparte argumentele de mai sus și să trecem la cele mai recente descoperiri despre bolile de inimă. În mod covârșitor, inflamația s-a mutat în prim-plan, promovând ateroscleroza și bolile de inimă. De asemenea, se crede că inflamația favorizează diabetul, cancerul colorectal, artrita, osteoporoza, psoriazisul, acneea și alte afecțiuni ale pielii, bronșita, durerea cronică etc.

De ce carnea roșie, lactatele și carnea procesată favorizează inflamația? Conțin mai mulți compuși proinflamatori pe lângă grăsimile saturate. Există acid arahidonic, un acid gras omega-6 pe care organismul îl folosește pentru a produce hormoni locali proinflamatori. Fierul hem (care se găsește în carne, dar nu în plante) poate fi, de asemenea, o problemă, deoarece crește stresul oxidativ în organism, provocând formarea de radicali liberi care pot favoriza inflamația. Există, de asemenea, produse finale de glicație avansate (AGE). Acestea sunt produse în care glucoza se leagă fie de proteine, fie de grăsimi ca rezultat al procesării.

Până în prezent, multe studii de cercetare au descoperit o relație între aportul de carne roșie și proteina C-reactivă (Crp), un marker din sânge care reflectă creșterea inflamației. Studiile care includ carnea procesată arată niveluri și mai mari de Crp.

S-ar putea să-ți placă: Nu numi drăguț „baby fat”. Obezitatea infantilă crește riscul copiilor tăi de boli cronice

Acum, în ceea ce privește carbohidrații răi, zahărul simplu și făina albă cresc, de asemenea, Crp, indicând o inflamație crescută din cauza creșterii AGE-urilor. De asemenea, ele favorizează creșterea în greutate, ceea ce duce la rezistența la insulină. Un studiu recent a raportat că, atunci când un grup a adăugat 40 de grame de zahăr simplu într-o cutie mare de sifon pe zi în dieta sa, a crescut Crp, greutatea corporală, rezistența la insulină și LDL-colesterolul semnificativ mai mult decât grupul de control care nu a consumat sifon.

REZULTATEA

Argumentele despre ce este o dietă sănătoasă nu ar trebui să fie „ori-sau”. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să fie bogate în grăsimi sau carbohidrați. Răspunsul la o dietă sănătoasă este evitarea alimentelor proinflamatorii precum carnea roșie, produsele lactate grase și carnea procesată, plus zahărul simplu și produsele din făină albă.

Pe partea pozitivă, consumați cantități mari de carbohidrați „selectivi” (fructe și legume) în fiecare zi, plus cereale integrale atent selectate. Adăugați pește de câteva ori pe săptămână și consumați ocazional carne slabă, pui sau curcan pentru a reduce inflamația și pentru a promova sănătatea. Este într-adevăr atât de simplu, în ciuda tuturor hoopului contrar.

Luați legătura cu Bryant Stamford, profesor de kinesiologie și fiziologie integrativă la Hanover College, la [email protected].

S-ar putea să vă placă: Nu este chiar un smoothie sau un sorbet: obțineți-vă soluția de bol de acai la acest magazin sănătos din NuLu

  • Diabetul de tip 2 devine din ce în ce mai frecvent la copii
  • Obezitatea poate ajuta la progresul cancerului

Știm de mult că stilul de viață american cu dieta noastră bogată în grăsimi și zahăr și existența sedentară promovează bolile cronice precum bolile de inimă, accidentul vascular cerebral, diabetul și cancerul. Ceea ce se schimbă este cât de repede se impune impactul negativ al stilului nostru de viață, plus că acum știm că problemele de la o vârstă fragedă pot pregăti terenul pentru dezastru mai târziu în viață.

Cheia este creșterea ratei obezității la tineri, rezultând într-o tendință alarmantă în care bolile despre care se presupunea că odată afectau adulții în vârstă, apar acum mult mai devreme. Un exemplu perfect este diabetul de tip 2.

Diabetul de tip 2 la copii

Copiii obezi sunt susceptibili la diabet de tip 2. Am scris despre asta în trecut și din răspunsurile pe care le-am primit, există o oarecare confuzie. Permiteți-mi să ofer câteva elemente de bază.

S-ar putea să vă placă: Dacă vă pasă de risipa alimentară, ar trebui să ascultați acest elev de clasa a cincea de la Academia Creștină

Există două tipuri de diabet. Diabetul de tip 1 este o defecțiune genetică în care sistemul imunitar al organismului atacă glanda pancreas și distruge celulele producătoare de insulină. Fără insulină, zahărul (glucoza) nu poate intra în celule și va persista și se va acumula în sânge. Diabetul de tip 1 este de obicei diagnosticat devreme în viață și reprezintă doar o mică parte din totalul diabeticilor din SUA Din totalul de 30,3 milioane de diabetici din SUA, doar 1,25 milioane au diabet de tip 1.

Diabetul de tip 2 este destul de diferit de cel de tip 1. În diabetul de tip 2, glanda pancreasului este intactă și este capabilă să producă insulină. Cu toate acestea, celulele corpului rezistă efectelor insulinei și nu își poate face treaba de a escorta glucoza în celule. Prin urmare, glucoza se acumulează în fluxul sanguin la fel ca în tipul 1, dar dintr-un motiv diferit.

Majoritatea diabeticilor de tip 2 sunt supraponderali, iar excesul de grăsime corporală, în special gluconol website din jurul taliei, este legat de rezistența la insulină. În trecut, acest lucru însemna de obicei că diabetul de tip 2 a apărut la vârsta mijlocie din anii în care a adăugat exces de grăsime corporală și, prin urmare, a fost numit diabet cu debut la maturitate.

Risc de cancer

Recent, studiile de cercetare arată că obezitatea infantilă nu numai că promovează diabetul de tip 2 la o vârstă fragedă, ci seamănă și semințele pentru un risc crescut de apariție a mai multor tipuri de cancer. Cancerele întâlnite în mod obișnuit la adulții peste 50 de ani apar acum la adulții tineri în vârstă de douăzeci de ani.

Contents

Category: