Освен че е труден за живот, ADHD идва с други рискове.

Освен че е труден за живот, ADHD идва с други рискове.

И всичко звучи много клинично и законно, докато не разгледате изследването. Wuh Wuh.

Изследванията зад сок плюс

Сайтът Juice Plus има много снимки на професионално изглеждащи хора в лабораторни палта и постоянни споменавания за „изследванията“ зад продуктите на Juice Plus.

Компанията също има редица видеоклипове с „експерти“, предимно лекари, като изрича ползите от приемането на сок плюс.

Това е като мечта, базирана на доказателства, докато не се събудите и не осъзнаете, че това никога не се е случило.

За всички цитати и изследователски разговори, които уебсайтът предоставя, всичко е само илюзия. Нито едно от проучванията, които сокът плюс не предоставя, не е много убедителен.

В по -голямата си част те имат дефектна методология и не измислят значителни доказателства, че Juice Plus е по -добър от Whole Foods.

Също така, повечето от изследванията са направени от компанията майка на Juice Plus.

Juice Plus съществува достатъчно дълго, за да може компанията да е в състояние да произведе някакво проучване, което използва солидна методология (и резултати) през цялото това време, но не е така. Чудя се защо.

Краткото е, че Juice Plus не е доказано, че прави и поддържа никого здрав. Не е доказано, че предотвратява или лекува болести. И колкото компанията се опитва да каже, че е, продуктът не е добре проучен.

Освен изследването, „експертите“, които сочат плюс функции на сайта, без съмнение продават продукта и се плащат от компанията като говорители. Видях това с други програми за търговска диета и няма нужда да казвам, че е доста слабо това, което някои хора ще използват своите идентификационни условия и платформа за популяризиране.

Най-важното е, че д-р Боб Сиърс, прословут анти-ваксксър и педиатър, е представен на сайта Juice Plus като говорител на Juice Plus и нейната семейна програма за здравословен старт.

yikes.

Като настрана, едно нещо, което открих от правенето на тези рецензии на диетата, е, че най -големите шарлатани и най -неуважимите „професионалисти“ винаги са тези, които дават отзиви за лоши диети и добавки. Никога не виждате наистина солидни, уважавани хора, които подкрепят подобни неща, и има основателна причина за това:

Защото не е нещо, с което искат да бъдат свързани.

Това също е чудесно време да ви напомня, че препоръките не са заместител по никакъв начин за изследвания. Само защото известните хора или неизвестните хора с MD идентификационни данни, одобряват продукт, не означава, че не е боклук.

сок плюс за деца

Сокът плюс за детската линия и „Проучването за семейно здраве“ са пълни измами.

Техното семейно здравно проучване включва сок плюс клиенти, завършващи годишни проучвания, за да помогнат за изучаването на „въздействието на приемането на сок плюс върху тяхното уелнес.“

Досега установи, че от участващите деца 61% са яли повече плодове и зеленчуци, 60% са липсвали по -малко дни в училище, 71% консумират по -малко бързо хранене и безалкохолни напитки. 71% пият повече вода.

За необученото око това изглежда фантастично, докато не разберете, че нито един от тези резултати не може да бъде пряко приписан на Juice Plus. MLM Watch публикува страхотен преглед на изследването, което е това проучване, но за да се обобщи, няма контролна група, въпросите са неясни и произволни, а отговорите, вероятно предубедени.

Виждам модел на сок плюс правенето на глупави изследвания и използването му, за да се опита да докаже неща за тяхната марка, които всъщност не са верни.

Освен че е грабване при лоялността на марката през целия живот и повече пари, извлечени от гърба на заинтересованите родители, детските гуми са пълни със захар. Всъщност първите три съставки са различни видове захар. Juice Plus казва, че тези захари са „всички естествени“ и че Gummies не съдържат HFCs или някакви изкуствени аромати или цветове. Но разглеждайки етикета на фактите за хранене, тези добавки дори не съдържат нищо ценно в значителни количества. 24% от витамин С и 10% от препоръките на витамин Е могат лесно да се получат в храната дори най-много плодове и зеленчуково-фобични деца.

Ако вие или вашето дете не ядете разнообразна, пълна диета по някаква причина, Juice Plus няма да „попълни дупките“, както компанията казва, че ще го направи.

Смешното е, че много от хората, които се кълнат в Juice Plus, вероятно са същите хора, които казват, че трябва да избягваме „преработената храна.“

хм. Какво мислите, че е Juice Plus? Това е високопроцезиран плодов и зеленчуков прах, който не предлага нито едно от фибри и ситост, които ни дават всички версии на тези неща.

Плюс мисли на сока на RD?

Juice Plus е измама, винаги е бил измама и вероятно винаги ще бъде измама.

Техните твърдения не държат вода и техните изследвания не са гадни.

Те подъл подсказват, че техният продукт е „следващото най -добро нещо“ на плодовете и зеленчуците, но след това предполагат, че той може безпроблемно да се разменя, за да може тези неща да направят и да ви поддържат по -здрави. Това, разбира се, е невярно.

Всичко това е глупост и дава на хората фалшиво чувство за сигурност.

Ако сте здрави, приемането на сок плюс вероятно няма да нарани нищо, освен портфейла ви. Но защо някога бихте искали да го направите?

Да, знам, че четете заглавието на тази публикация и си помислих, че ще кажа, че ADHD не е нещо.

Но не за това става въпрос за тази публикация. Всъщност дъщеря ми има тежък ADHD. Знаехме, че тя го има почти от раждането. Тя винаги е била далеч по -активна от другите деца, неспособна да седи неподвижно и много импулсивна. Всичко стана проблематично, след като започна училище и имаше проблеми с всичко това, заедно с границите си около други деца.

Тя е лекувана за това, решение, което съпругът ми и аз лесно взехме, защото без него тя не би могла да функционира, както би трябвало.

Но около ADHD има измама. Тази измама е комбинация от митове, които са съчетани в „Уелнес“, но в действителност не помагат на всеки, който има ADHD.

Ето някои от по -често срещаните:

ADHD всъщност не съществува и че само децата са хипер или принудени да седят твърде дълго.

ADHD е прекалено диагностициран, а децата просто са изтласкани на хапчета, когато не им трябват.

ADHD всъщност не е ситуация на химия на мозъка, а метаболитна.

ADHD може да бъде „излекуван“, като живеете „нетоксичен начин на живот“ или с диета.

Хората с ADHD просто трябва да се научат да се „контролират.“

Намерих това в Instagram. Nope Karen, ADHD не е метаболитен проблем.

Какво е ADHD?

ADHD – Разстройство на хиперактивността на дефицита на вниманието – е невроразвитие, което е диагностицирано със симптомите му. Всъщност не знаем какво причинява ADHD, но изглежда, че е силно генетично. Той може също да бъде причинен от травма, мозъчна травма, излагане на олово, употреба на алкохол и наркотици по време на бременност или ниско тегло при раждане.

ADHD не е метаболитно заболяване, увреждане на обучението или психично здраве. И определено съществува.

Когато пораснах, ADHD не се говори наистина. Вместо това, дете, което не можеше да седи неподвижно или да се съсредоточи, беше просто „лошо дете“ или „нямаше дисциплина.“ Беше вредно и деградиращо за децата, които всъщност са имали ADHD и чиито симптоми и поведение се смятаха за умишлено.

Някои хора подозират, че ADHD вече е с диагностициран, но за щастие, имаме по -добри инструменти за диагностициране и разбиране на това състояние (особено при момичета, група, за която се смята, че е критично недиагностицирана в миналото), разбираемо е, че диагнозата е била диагностицирана, че диагнозата е, че диагнозата е била диагностицирана, че диагнозата е била диагностицирана, че диагнозата е била диагностицирана, че диагнозата е била диагностицирана, че диагнозата е била диагностицирана, че диагнозата е била разбрана, че диагнозата е била разбрана) Цените са се повишили.

Вярваме, че същото е вярно в случай на диагностициране на аутизъм, но не виждаме някой да казва, че аутизмът е „над диагностициран.“

Склонни сме да мислим за ADHD като причиняващ хиперактивност, но това не винаги е така.

Хората с ADHD невнимателен тип не се представят като хипер, а вместо това лесно се разсейват и могат да имат проблеми с престоя на задача, след разговори и забравяне на подробности.

При ADHD хиперактивен тип-импулсивен тип има невъзможност за фокусиране, липса на инхибиране и импулсивност.

Някои хора имат комбинация от двата вида.

Освен че е труден за живот, ADHD идва с други рискове.

Хората с ADHD са с 2-3 пъти по-голяма вероятност да злоупотребяват с алкохол и наркотици, отколкото тези без ADHD. Децата с ADHD са изложени на по-висок риск от пристрастяване-и се пристрастяват по-бързо-на по-ранна възраст от техните колеги, които не са ADHD.

Деца, чийто ADHD се лекува с лекарства, може да изпита значителен спад на риска от пристрастяване. Лекарствата за ADHD увеличават допамин в мозъка, което помага да се облекчат някои от симптомите.

Допаминът е невротрансмитер, който помага за регулиране на нашите емоции и поведение, търсещо възнаграждение. Хората с ADHD са склонни да имат нарушени пътища за възнаграждение на допамин в мозъка си, което ги прави по -уязвими от пристрастяване.

Освен повишения риск от пристрастяване, нелекуваният ADHD може да доведе до депресия и ниска самооценка, поведение на риска и неуспех в училище.

Хората с ADHD не могат да се научат да „контролират“ своите симптоми. Това е като да кажеш на някого просто да спре да бъде депресиран вече. Симптомите на ADHD са много реални и много разрушителни за човека и всички около тях.

ADHD и диета.

Въпреки това, което може да прочетете в социалните медии, няма конкретна диета за ADHD. Въпреки че хранителната диета винаги е важна, няма една храна или комбинация от храни, които ще излекуват ADHD или ще отнемат симптомите му. Хората с ADHD често имат проблеми с храненето, за които говорим малко.

Говорих с Бека Кинг, диетолог, базиран в Шарлот, който е специализиран в лечението на деца и възрастни с ADHD. Тя вижда родители на деца с ADHD, които се опитват да облекчат симптомите, използвайки всичко от протокола на боб, до диетата на пропуските, която премахва млечните, глутеновите, соята, добавената захар и преработените храни, до елиминирането на червени или други цветни хранителни багрила.

Разсъжденията за премахването на горните храни могат да произтичат от убеждението, че те са „възпалителни“, което не е така за повечето хора. Има и популярна книга, наречена „Изцеление ADHD“, която изисква премахване на тези храни.

Тази книга е от лекар, който прави мозъчни сканира и предписва добавки според резултатите, което изобщо не е законно.

Хората с ADHD не е необходимо да бъдат „фиксирани“, каза Кинг. Мозъците им са просто свързани по различен начин и това не може да бъде променено. “

Това е червено знаме, за да се каже, че ADHD може да бъде „излекуван“, което предполага лечение. Излишно е да казвам, че много лекари дават нашите лоши съвети за хранене (Gundry, Hyman и Oz идват на ум … сред много други).

; >

„Няма солидни изследвания около диетата и ADHD, каза ми Кинг. „Не можете да излекувате ADHD с диета.“

Диетата с пропуски, продължителен елиминационен протокол, е популярно алтернативно лечение за ADHD. Това е и един червен флаг след друг. Тази диета-която хипотезира, че бактериите с лоши черва са отговорни за цял куп състояния като аутизъм, ADHD, автоимунно заболяване и екзема, за да назовем няколко, е рестриктивен и не е базиран на доказателства. Някои от теориите, които промотира – като комбиниране на храна и теорията на киселината/алкала – са пълен боклук.

Пропуските също са с ниско съдържание на фибри – на които се хранят добри бактерии на червата (противоречи на основната теория зад пропуските) – и могат да бъдат много ограничаващи. „Много деца имат придирчиви хранителни навици, така че изглежда контрапродуктивно да премахват храните от диетата им ненужно“, казва Кинг. „Децата и възрастните с ADHD могат да бъдат по -избирателни от другите, защото често имат и сензорни нарушения на обработката.“

Кинг казва, че вижда някои хора, които твърдят, че червените багрила влошават симптомите на ADHD. Преди да препоръча изцяло отстраняването на багрилата, тя казва на клиентите първо да наблюдават симптомите, за да видят дали са свързани с багрилата.

Важно е да се разбере, че чувствителността към багрилото за червена храна не е симптом на ADHD. Възможно е само това: чувствителност към червено багрило. Ако поведението на вашето дете е напълно различно, след като спре да яде хранителни багрила, тогава може би ADHD може да не е техен проблем.

Стресиращо е за вас и децата ви да микроманирате храната си, вместо да ги преподавате на добри навици. И много от тези диети са планове за ядене, които трябва да се следват завинаги. Това може да бъде близо до невъзможно.

и докато храните детето си подхранваща диета, може да им помогне да им се даде устойчива енергия, премахването на червените багрила и въглехидратите и каквото и да е от диетата им, просто не се основава на доказателства.

Странична лента: Важно е да се счита, че ако вие или децата ви реагирате на естествени ADHD „лекува“, те може да не са имали ADHD на първо място.

Все пак има много съдържание, което насърчава „изцелението“ с ADHD с естествена или „нетоксична“ диета и начин на живот. И голяма част от това съдържание е насочено към родители на деца, които имат ADHD, които търсят начини за без лекарства да управляват това състояние.

ADHD лекарствата са безопасни и не трябва да има стигма около тях. Не сте лош родител, че поставяте децата си на лекарства за това състояние или за всяко състояние.

„естествената“ кука е изкушаваща, особено когато се продава на скептични родители като „по -малко опасен“ начин за лечение на поведенчески симптоми при децата им. Алтернативните лечения често се продават на родители по пасивен агресивен начин, който подсказва, че те се „отказват“, ако дават лекарства за деца, и ги склади да мислят, че нещо, което правят, причинява ADHD – като хранене на детето Грешна храна или не използване на правилните почистващи продукти.

Нищо от това не е вярно, разбира се, но привлекателно за емоциите – добри или лоши – е чудесен начин да продадете нещата.

Трябва да осъзнаем, че ADHD е разстройство като всеки друг и където се надяваме да не се опитате да „излекувате“ счупения крак на вашето дете или стрептоко Не трябва да се чувствате така, сякаш трябва да правите това за тяхната ADHD (или за ваш).

само защото е поведенчески, а не физически, не означава, че ADHD е по -малко въздействащ върху живота на човек.

разчитайки единствено на „естествените“ недоказани средства за ADHD, потенциално наранява децата, които се борят, защото може да не успеят да получат помощта, от която се нуждаят.

Не всеки човек с ADHD ще се нуждае от лекарства. Но да го откажете от тези, които Ресурси го правят, защото някои случайни в интернет ви казаха, не е правилното нещо.

ADHD и добавки.

Една от най -често срещаните теми в която и да е от „естествените“ ADHD лечения е добавянето на добавки, обикновено цинк, магнезий и желязо.

Но няма окончателни доказателства за приемане на някоя от тези или други добавки за ADHD. Ако някой има недостиг на тези минерали, тогава може да види подобрение в това как се чувстват. В противен случай приемането им не е оправдано.

Единствената добавка, която е добре проучена за ADHD (но са необходими повече изследвания), е омега-3. Една популярна марка добавки рекламира една от формулировката си като „ADHD-насочена“, която е подвеждаща и неетична.

Доказателствата са променливи, но като цяло изглежда сочат скромно подобрение с омега-3 мастни киселини и ADHD и тук и тук, само при момчета,

Все пак, казва Кинг, лидерите в общността на ADHD препоръчват Omega-3s, а някои хора казват, че виждат ползи от това.

Contents

Category: